söndag 20 december 2009

Köttbullar







I dag har vi gjort köttbullar. Fick hjälp av killarna med att både hacka lök och rulla köttbullarna. Visst löken blev allt lite stor men vad spelar det för roll. De blev riktigt goda. Vi fick ha koll på Missy hela tiden då hon mer än gärna snor lite från bordet:)) Men hon höll sig nära och hoppades att vi skulle glömma henne så att hon skulle få sin chans. Men eftersom man har en Kitty hund så kan man alla knep så lätt lurad är jag inte.

3 kommentarer:

  1. Det är nog stora köttbullsdagen idag, Jonas och Marie hade också gjort. Det är gott med hemgjorda köttbullar, det tycker Moa också!!

    SvaraRadera
  2. Här har jag redan gjort köttbullar. Tur är väl det för nu när nya valpisarna kommit så sitter jag o stirrar på dem mest hela tiden. 5 st små godingar. Apropå Kitty hund så kunde nog Mimmi varit hennes syster. Så mycket som hon hittar på. Men en bra lektant till 9 veckors valpen det är hon.

    SvaraRadera
  3. Härligt med julstök tillsammans med barnen!
    Söta Missy allt gott precis framför nosen...

    Vi köpte en ny stadig fot så nu står granen där den ska. Nu fattas bara en ny förlängningssladd, (Vart tar dom vägen?) och en stjärna (sonen vill ha det) till toppen!

    Vi ska nog göra lite mintkyssar idag och mera pepparkaksdeg, barnen med kompisar har storfrossat så pepparkakorna är slut...

    SvaraRadera