fredag 6 november 2009

mat







Missy ska ha mat 4 gånger om dagen. Det är inte nog tycker Missy!! hon visar sitt missnöje med att dänga skålen i golvet ,vända den upp och ner och ställa tassarna på den och dra runt den i hela köket. Skrållan tycker att hon är så ouppfostrad!! Att man bara kan göra så?? Kitty får igen av alla år av terro av Robin och gamle Folke. Hon ser lite trött ut i bland,och till slut går farmor skrållan in och bestämmer när det är nog. Det är så intressant att sitta och kolla hur en flock fungerar. Storlek spelar ingen roll:)) folke tror att han bestämmer men det gör han inte säger flickorna.längst ner på rangordningen kommer Robin.Han är störst men får bestämma minst. Snart är Missy störst.Hon är redan större än gårdshundarna och tassarna är så stora. Se själva skillnaden på Kittys tassar och Missys.

3 kommentarer:

  1. JA det är lite skillnad på tass-storlek!

    SvaraRadera
  2. Missy är så söt! Gulligt med vitt på tassarna. Är hon duktig med tassarna så kan du jobba med target & klicker?!

    Flock och rangordning är spännande. Ån så länge är det Pompe som bestämmer hemma hos oss, ett litet lyft med läppen och Pompe får äta i fred...
    Ha' en härlig helg!

    SvaraRadera
  3. Missy är jättesöt, ni får inte mobba henne, hon kan ju inte hjälpa att hon har stora fötter. Hon ska ju bli stor hela hon.

    SvaraRadera