lördag 14 november 2009

skogen







I dag var Missy på sin första skogs promenad.Inte så lång mest så att hon skulle få snusa och se skogen. Fast nu har vi avverkat så mycket skog är det inte längre.

5 kommentarer:

  1. Urk det ser lerigt och blött ut. Det hade settrarna gillat;))
    Missy är klok som ställer sig på en stock, garanterat torr om tassarna;)

    SvaraRadera
  2. Vilken underbar bukett "vovvisar" du har i bagagen på bilen.
    Vad jag längtar efter snön nu, idag har vi haft 9 grader varmt...en liten skalbagge hade kommit med på ett av mina foton som jag tog utomhus idag och en fet daggmask krälade omkring i regnet.

    SvaraRadera
  3. Tänkte på setter tjejerna när vi gick där .Tur att de inte var med för de hade laggt sig ner i lervällingen.Mina gick mest runt om och var inte så skitiga när vi kom hem.

    SvaraRadera
  4. Jag gick en klickerkurs som rasklubben ordnade för många år sen med Pompe. Jag har använt klicker när jag jobbat med target med King och även för att få rätt fotposition. Funkar jättebra, det är lättare att belöna vi rätt tillfälle med ett klick, går snabbt, ch sen ger man godis!
    Nu finns det mycket bättre klickers också som är snabbare & lättare att använda (tycker jag) det ser ut som en rund knapp man trycker på! Går att ha armband på också, då vet man var man har den!

    SvaraRadera
  5. Så mysigt de ser ut att ha det bak i bilen.
    Mina hundar ville inte alls gå ut i regnet idag.

    SvaraRadera